tirsdag den 29. april 2014

Tøjkrise

I dag kommer der en fotograf der skal tage nogle billeder til en artikel, og straks melder det eviggyldige kvindespørgsmål sig; JAMEN HVAD SKAL JEG DOG TAGE PÅ!!! For det er jo ikke bare et spørgsmål om hvilket out fit jeg ser tyndest ud i, eller hvilke farver der komplimenterer min tein bedst. En kvindes tøj er et statement om hvem hun skal forestille at være. "Du skal bare være dig selv" siger folk, men når nu "mig selv" har så mange facetter, og jeg kun har mulighed for at vise mere end én. Jeg taler ikke om at jeg vil klæde mig ud i det helt store skrud, men jeg ved at ét enkelt billede vil være indgangen til en helt artikel, og de fleste vil nok ikke engang nå fre til at læse teksten, så det ene out fit skal give en præsentation af mig, et mig sådan som jeg gerne vil have at folk ser mig.

Det næste problem er, at jeg faktisk ikke er særlig fotogen. det er ikke fordi jeg som sådan er grim, det er bare, at i det øjeblik der kommer et kamera op foran mig, så går ansigtsmusklerne i spasmer, hvilket bare næsten uden undtagelser giver et dårligt resultat. og hver gang jeg ser et dårligt billede af mig selv, tænker jeg automatisk, at det er fordi jeg er for fed, og så får jeg et par dårlige dage med meget skuffende slankemad.

Jeg får dog også noget godt ud af det. Det er en uge siden, at jeg besluttede at tage latin om, og jeg keder mig allerede temmelig meget. Et besøg af en fotograf vil være et frisk pust af liv, en afvigelse fra en monoton rytme, så når jeg først er kommet over min indledende tøjkrise, så skal det nok blive sjovt. Det kan vel ikke gå værre end at kaster et mistroisk blik på mig og siger; har du ikke noget andet du kan tage på?

Ingen kommentarer: